Партньори

Amcor Flexibles е един от най-големите световни производители на гъвкави алуминиеви опаковъчни материали за фармацевтични продукти, храни и напитки, продукти за лична хигиена, медицински изделия и индустриални приложения.

LIVEO (предишен Bilcare) е Вашият надежден партньор за гъвкавки термоформовъчни фолиа за фармацията (PVC, PVC/PVDC, PVC/PЕ/PVDC, PVC/Аclar и Super B), термосвиваеми фолиа за капсули и ръкави (sleeves), фолиа за печат и реклами, фолиа за офис материали и техническа употреба.

GERRESHEIMER е Вашият партньор за пластмасови опаковки, специализиран в широк спектър от фармацевтични пластмасови флакони за твърди, течни и офталмологични приложения и флакони за продукти за лична хигиена.

GoCaps® е Вашият надежден доставчик на празни твърди капсули – желатинови, вегетариански (подходящи и за БИО продукти), киселинно-устойчиви и капсули за течности. Капсулите на GoCaps са с перфектно съотношение цена / качество, произведени с натурални бои и неизменно високо качество.

Lonza е един от водещите световни доставчици на фармацевтичната, медицинската и life science индустрии. Lonza предлага продукти за следните области: Хигиена и консервиране; Защита на материали; Обработка на води; Обработка на дървесина; Съставки за селското стопанство.

CABB е Вашият надежден партньор за висококачествени междинни химикали. Kомпетенциите на CABB са в производствата на органични продукти, резултат от хлориране, сулфониране и метилиране.

Polynt SpA e един от водещите производители в Европа на специфични полимерни химически междинни продукти. Polynt развива и произвежда специални химически полимерни вещества, катализатори и съединения, които се използват за производството на пластмаси, мастила и лепила, електрически и електронни компоненти, хартия и смазочни материали, както и в агрохимическия и хранителния сектор (Ябълчена киселина).