Като водеща световна компания в опаковането, Amcor предлага изключителни иновативни решения, заемащи челно място в опаковъчната промишленост.

Amcor предоставя на своите клиенти най-високо качество иновативни и устойчиви решения в опаковането и партньорство, основаващо се на добро обслужване и надеждност.

Amcor Flexibles е един от най-големите производители на гъвкави опаковъчни материали с глобално присъствие – 128 завода в 35 държави и над 21‘000 служители.

ПРОДУКТИ и ПАЗАРИ

Amcor Flexibles е производител на широка гама опаковки и опаковъчни материали за фармацевтични продукти, храни и напитки, продукти за лична хигиена, медицински изделия и индустриални продукти. Материалите са с алуминиева бариера или на база висококачествени полимери.

Фармация

Amcor Flexibles е световен производител на фармацевтични опаковки с бариерни свойства за лекарства, опаковани в блистери, сашети, „Strip pack“ и „Stick pack“ опаковки.

Amcor има опита и възможността да осигури на фармацевтичната опаковка свойства, като защита срещу влага, химически процеси и светлина, лесна за отваряне или със защита от деца, опаковане на единична доза, лесна преносимост. Независимо дали се опаковат таблетки, продукти за външно приложение, суспензии, гелове, гранули, перорално разтворими ленти, супозитории, трансдермални продукти, Amcor има решение за опаковката, което да отговори на вашите изисквания.

Продукти за дома и личната хигиена

Amcor Flexibles е водещ производител на напечатани и ненапечатани фолиа за продукти с широко приложение в дома и за лична хигиена:

  • алуминиеви фолиа за залепване към стъкло, PP, PS;
  • сашети с еднократна доза за мостри и рекламни цели, сашети, отварящи се с отлепване, „Tear sticks“ опаковки;
  • единични опаковки или големи пакети мокри кърпи;
  • свободно стоящи гъвкави опаковки (Stand-up pouches);
  • ламинат за туби (пасти за зъби, бои са коса, кремове) и други.

Храни и напитки

Amcor Flexibles предоставя решения в сферата на гъвкавите опаковки на много от най-големите мултинационални доставчици на пресни и преработени хранителни продукти. Като една от най-големите световни компании в опаковането, с множество R&D центрове, Amcor Flexibles предлага широка гама от опаковъчни решения.

Гъвкави опаковки за медицински изделия

Amcor Flexibles е световно признат като водещ доставчик на гъвкави опаковки за стерилни медицински изделия. Опитът и широката продуктова гама осигурят най-рентабилното решение за опаковка, защитаващо и осигуряващо стерилност на вашия продукт до момента на отваряне на опаковката.

Гъвкави фолиа за приложение в индустрията

Фолиата за техническа употреба включват:

  • ламинати за производство на капсули за вина, шампанско и спиртни напитки;
  • опаковки за технически потребителски стоки;
  • ламинати с индустриално приложение и технически компоненти, както и високо бариерни фолиа, предлагани от Amcor с марката Ceramis;
  • алуминиеви фолиа за екраниране на комуникационни кабели.