За нас

КАА ТИМЕКС ЛР е създадена през 1994г. като научно-техническо представителство на швейцарската фирма Lonza. В последствие фирмата става представителство и на Amcor Flexibles, LIVEO Research, GoCaps, Gerresheimer PP, CABB и други.

КАА ТИМЕКС ЛР е утвърден доставчик на суровини, субстанции и опаковъчни материали за производството на лекарства, хранителни добавки, козметика, храни и напитки с повече от 20 години опит.

Фирмите, които представляваме са световни лидери в тези производства. Ние можем да Ви консултираме като споделим нашия многогодишен опит с Вас.

Наши клиенти в България и Румъния са водещите фармацевтични, козметични компании, производители в хранително-вкусовата индустрия, както и производители на хранителни добавки.

С удоволствие ще Ви съдействаме за всичко свързано с опаковката на произвеждани от Вас продукти – материали, технологии и необходимите за това машини. Ще разполагате с опита и знанията, натрупани с десетилетия от водещите експерти на нашите партньори.

Нашият екип

Екипът ни се състои от млади и креативни хора, които преследват иновативния и индивидуален подход. Нашите усилия са насочени към спазване на основните ценности за компанията – висококачествено изпълнение и удовлетвореност на клиента.