GoCaps с нови разработки цветни капсули без титаниев диоксид

март 14, 2022

GoCaps с нови разработки цветни капсули без титаниев диоксид

Цветове, които привличат вниманието и създават емоции и очаквания! Вече можете да използвате силата на цветовете по естествен начин за вашите твърди капсули.

Жълтите твърди капсули от серия K-Caps (растителни капсули, направени от брезова кора HPMC) са оцветени единствено с екстракт на шафран. В същата серия са включени сини твърди капсули, чието естествено оцветяване са дължи на синьо-зелени водорасли Спирулина, както и лилавия вариант, който взима цвета си от екстракт от лилав морков. За разлика от изкуствено оцветените капсули, тези три цвята капсули има страхотното предимство да не съдържат никакви добавки (Е-та).

Новите прозрачни цветове без съдържание на титаниев диоксид (TiO2) и алергени, са също така без мирис и без вкус, без  да са облъчвани и не на последно място Kosher/Halal сертифицирани. Следователно те отговарят на всички тенденции и поддържат иновативно позициониране на вашия продукт!

Портфолиото на GoCaps включва и други цветове без титаниев диоксид – бял полупрозрачен, зелен полупрозрачен и оранжев непрозрачен.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *