Amcor Flexibles спечели 3 награди Alufoil Trophies 2016

юни 14, 2016

Amcor Flexibles спечели 3 награди Alufoil Trophies 2016

ÀlufoilTrophy2016

Уважаеми Клиенти,

Горди сме да споделим с Вас, че Европейската Организация за Алуминиеви Фолиа избра 3 опаковъчни решения на Amcor Flexibles за победител на Alufoil Trophy 2016 в следните категории:  Удобство за клиента, Техническа иновация, Ефективно използване на ресурсите.

В категорията “Ефективно използване на ресурсите” победител е продукта на Amcor: Formpack® Ultra – ново алуминиево фолио за студено формоване за фармацевтични блистери. Фолиото може да се издължи повече от стандартните фолиа за студено формоване, което позволява формоване на по-дълбоки гнезда с по-остра геометрия. Formpack® Ultra предоставя две възможности за фармацевтичните производители:

  • да проектират по-малък размер блистри (по-малък разход на материали)
  • увеличат броя на гнездата, като запазят размера на блистера

Предимствата на Formpack® Ultr са не само в спестявания от използван материал, но и от намаляване разходите за логистика и съхранение и увеличена производителност.

Категория “Удобство за клиента”

Победител е „All In One Fondü“ на Amcor Flexibles – готово за консумация фондю в метална опаковка подходяща за микровълнова фурна с покривно лесно отлепващо се алуминиево фолио.

Категория “Техническа иновация”

Победител е LuxPrem – иновативно overcap решение направено от специален материал с алуминиева бариера подходящ за премиум напитки.

Поздрави,

КАА ТИМЕКС ЛР представителство на Amcor за България