ПЛАСТМАСОВИ ОПАКОВЪЧНИ РЕШЕНИЯ

Интелигентно разнообразие, покриващо всички аспекти на фармацевтичните продукти.

Gerresheimer e експерт във фармацевтичните пластмасови опаковки и предлага широка гама от висококачествени и иновативни опаковъчни решения за твърди и течни форми.

Широк и иновативен продуктов асортимент

Предлаганите от Gerresheimer продукти са с голямо разнообразие. Продуктовият асортимент е приспособен към различните изисквания на фармацевтичната индустрия във всичките й разновидности. Чрез новаторски развития Gerresheimer допринася за направата на модерни продукти за лекарства, напълно безопасни за пациента. Каталог на фирмата.

  • Стандартна гама включва: флакони за таблетки, PET бутилки, флакони за капки за очи, спрейове за нос и пулверизатори.
  • Големият избор от обеми, капачки и системи за сигурност прави асортимента напълно приспособим към индивидуалните изисквания на клиентите.
  • Предлагат се завършени опаковъчни решения от един източник, включително с десикант (влагоабсорбери), също производство на Gerresheimer.
  • За много лекарства са създадени лесни за клиента форми за съхранение, точна дозировка и употреба.

В зависимост от приложението се използва широк спектър от материали – LDPE, HDPE, PP, PET

Продукция и качество

В производствата си Gerresheimer използва най-новите и модерни технологии, като спазва стриктно хигиенните стандарти и отделя изключително внимание на качеството. Това покрива всички продуктови технологии от injection moulding и injection blow moulding до blow injection. По-голямата част от продукцията се произвежда при условията на “чисти стаи” – клас на чистота 10’000 или 100’000. Всички фабрики работят според GMP и са сертифицирани в съответствие с ISO9001 и други релевантни международни стандарти.

Документация и регистрация по цял свят

Всички продукти съответстват на Европейската фармакопея, Американската фармакопея (USP), както и с изискванията за FDA регистрация в DMF. Имайки предвид нарастващите изисквания на клиентите, Gerresheimer предоставяме комплексна и пълна документация за своите продукти.

Клиентските решения, които предоставя Gerresheimer, са фокусирани към иновацията, технологията и документацията. Gerresheimer са предпочитан глобален партньор във фармацевтичното пластмасово опаковане и създават преимущество за продуктите на своите клиенти.